Wednesday, June 2, 2010

Hari terakhir 3P - IBM Java

tamat sudah program ini.
esok, kami semua akan menduduki exam 000-136.
terima kasih kepada En Rizal Broer yg selama ini sanggup mengajar kami dari pg hingga petang.
harapnya usaha beliau mengajar kami akan berbaloi dgn kejayaan kami esok. insyaAllah~
banyak yg dipelajari sepanjang 16 hari ini.
byk suka, byk juga duka.

setiap hujung minggu En Broer akan bagi hadiah pada group yg paling byk kutip markah.
Group aku,awal2 je bersemangat present di depan.
minggu terakhir nie,
markah yang dikutip group aku: 0! ;p

minggu terakhir nie jugak lah aku memghadapi tekanan yg aku x boleh aku kawal.
mungkin aku patut pergi kursus menangani stress pulak.
aku tertekan dgn exm yg memerlukan markah 60% utk lulus.
aku menangis. terima kasih pada yang memahami dan sudi menenangkan hati aku.

aku juga dpt kenalan baru dalam kelas tu.
Kak Hafhizah, staff UMT.
kalau bukan kerana kelas nie, mana la kami2 nie nak kenal rapat mcm tu dgn staf ataupun lecturer.
lecturer yg turut sama terlibat adalah En Fakhrul, pensyarah OOP kami.

semoga kami semua dapat menjawab exam dgn jaya nya esok ptg.
amin~
 peserta bersama En Rizal Broer


pelajar2 SE yg mengikuti program ini


En Rizal Broer bersama En Fakhrul


1 comment:

sir said...

gud luck ilham..(^_^)