Monday, October 25, 2010

final year~

aku belum layak lagi digelar final year student~
ini sebab aku xcukup syarat untuk ambil final year project (FYP) @ projek ilmiah tahun akhir (PITA).
jadi, aku ade lg stahun utk dihabiskan di UMT tercinta ini.

aku menaip entry ini di dalam makmal pengaturcaraan sambil melihat kawan2 aku membentangkan proposal pita mereka.

takut~
kecut perut~
berdebar~

xtahu la mcm mana bila aku amik pita nanti.
tgk dorg kene soal dgn panel je pun da wat aku terkaku~
apetah lg yg berdiri di depan menjawab setiap soalan panel.

aku doakan kawan2 aku berjaya.
aku xmahu mereka gagal dan terpaksa extend di UMT nie seperti aku.
aku tahu perasaan nye macam mana.

good luck kawan2 :)

2 comments:

Nadia Rahmat said...

so lepas ni sorang-sorang zack takdE? tsk sedihnyee..
ilham failed paper ke?

idea semulajadi said...

failed 1 paper, xdpt amik d next paper yg menjadi prasyarat kpd pita~
xpela, kite da trima n redha da. mungkin ade hikmah nye~
insyaallah zack lepas grad.
xkisah sorg2, lebih baik drpd dia xlepas jugak~