Tuesday, December 28, 2010

happy belated birthday?


ini cross stitch kedua yg aku berjaya siapkan.
aku lukis beabear tu sendiri & masukkan ton warna sendiri~
tapi aku tiru gambar la..
aku buat khas untuk bday my dear.
:)
tapi aku lambat siapkan.
memandangkan aku x dpt pun jumpa my dear waktu bday dia,
jadi xpe la aku lambat siapkan pun~
jadi bila da publish kat cni,
biarla aku wish lg skali,
happy 20th birthday my dear~ (24 dec)

3 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

comel2..hee..pndai ko kan..tapi kos dia mahal..benang2 die

idea semulajadi said...

aku beli yg set siap.
kain kecik, benang sumer kaler ade,
rm 2.50~

zulaikha said...

wahh... comel2. Zu pun suka buat benda ni. tak ada idea nak lukis apa. huhu.