Tuesday, May 15, 2012

Quilling Tools

Saya telah membeli beberapa alat quilling minggu lepas.
Tapi saya baru berpeluang menggunakannya baru-baru ini kerana sibuk.
Saya telah membeli needle & slotted tools,
tip applicator bottle (untuk isi gam),
dan quilling comb~


botol gam tu sangat membantu sebab sebelum ni saya letak gam dalam bekas kecil,
dan celup gam guna lidi.
Banyak gam membazir sebab mengeras dalam bekas tu yang selalunya terbuka bila saya buat quilling.

Sekarang saya tengah ketagih bermain dengan quilling comb~
hasil quilling comb
Saya membeli barang-barang ini secara online di Honey's Quilling dan Aifel Craft Cottage.

5 comments:

PencintaKeychain said...

mne nak beli tool nyer?? ade kedai khas nyer ke??

idea semulajadi said...

boleh cari online~~

arlizha arip said...

dear, ade tak tuto buat quilling comb? cantik :)

idea semulajadi said...

tutorial bnyk boleh dicari di blog Lin Handmade Greeting Card~ de link nya di sidebar blog saya kat bhgn LHGC GA

Delaila Haron said...

Macam mana nak beli barang barang quilling ehh??