Friday, July 13, 2012

Group Biasiswa SLTP di Facebook

Happy giler kot!

**Please excuse my language just for this entry tq :)**

Kenapa?
Dah dapat kerje ke?
Tak laaaa~
Tapi happy macam dah dapat!

Sebabnya terjumpa group biasiswa SLTP kat facebook~
haha~ sebab tu je?
Korang bayangkan aku tunggu dengan tak tahu ape2 nye selama sebulan lebih
sambil try call pihak HR KPT xangkat2 boley tak?

So persoalan aku terjawab lepas masuk group tu.
Intake posting seterusnya adalah mungkin selepas raya.
Sebenarnya aku dah pun terlepas intake posting pada 12 jun.
Mungkin borang aku tak sempat proses sebab aku baru je anta dalam bulan april.

Aku tak lah berharap sangat untuk dapat intake lepas raya nie
sebab macam sekejap sangat je tunggu kan?
Rasanya ramai lagi yang tunggu lama tapi tak dipanggil2~
dan ada ahli group yang bagi nasihat supaya jangan ditunggu.
cari kerja lain dulu, bila dipanggil baru berhenti.

tapi aku tak nak kerja dalam bidang aku.
yes. sorry to say, aku tak sanggup kerja dalam bidang yang aku belajar di U.

Jadi sekarang aku nak buat ape?
Berapa lama da tanam anggur nie~~


2 comments:

Lo Lol said...

gud luck dear!
insyaALLAH your turn will come!^^

idea semulajadi said...

tq~ your doa are most appreciated :)
syg ko!!