Thursday, October 27, 2011

Rumah Universiti UMT

untuk final year projek aku,
aku memerlukan beberapa keping gambar rumah universiti UMT.
walaupun bukanlah wajib ada,
tetapi membantu jika ade.
maka aku pun search la kat google image,
langsung tak jumpe~
tak seperti kalau aku search DSM, canselori dan sebagainya~
akhirnya aku mengambil keputusan untuk snap gambar tu sendiri~
jadi aku publishkan gambar bilik-bilik dalam rumah universiti itu kat sini,
dengan niat ingin membantu sesiapa yang memerlukan gambar-gambar ini akan datang.
gambar tak cantik pun,
snap pakai kamera handphone je~
rumah universiti UMT - reception counter

rumah universiti UMT - ruang menunggu

rumah universiti UMT - ruang tamu

rumah universiti UMT - ruang tamu

rumah universiti UMT - bilik standard

rumah universiti UMT - bilik standard

rumah universiti UMT - bilik standard tanpa bilik air

rumah universiti UMT - bilik standard tanpa bilik air

rumah universiti UMT - bilik suite
rumah universiti UMT - bilik suite
*gambar bilik air pun nk ke? ;p

5 comments:

lionteen said...

oo.. mcm tu ke dlm umah universiti. tu. 3 taun kat sane, x pernah masuk. hehe. knape kene amik gmbr umah universiti ni tuk Fyp?

idea semulajadi said...

tahu xpe, saya pun seblum nie xpernah terbayang cane rupe dlm rumah universiti nie~
saya wat projek sistem tempahan fasiliti~ so rumah universiti nie salah satu fasiliti yg terlibat la kire~~

Anonymous said...

-YasmineDanny-
Alhamdulillah.... ade pown pic rumah U UMT~~ susah nak cari!!! Btw, Thanks!!! ^^

idea semulajadi said...

welcome~ kan? mmg susah nak cari~ laz2 snap sendiri je~~

Nur Ramli said...

mcm mana org luar nak booked rumah univ nie.
boleh emailkan contact no pejabat & email add ke saya: effa_dyaza@yahoo.com.
bilik standard dgn bilik air ada ke