Saturday, April 30, 2011

suprise birthday party for Junaidah~

29hb april 2011.
kami semua pakat kene kan jue.
kesian dia,
kene telur.
tepung 1 paket!
air 1 botol?

akhirnya semua kekenyangan
makan KFC & kek~
*memori sem akhir :) *

yang turut menjayakan semua ini:
erni,
kuno,
aja,
nia,
ira,
ezie.

sayang nye ikin xde.
dia duk kat perantauan :p

gambar x jelas sebab lighting xpower~

kek untuk jue

aja tgh suap jue kek

bukan x jelas, memang xnmpak pun~

yang nampak, tu ha, jue sorang je, penuh putih tepung 1 badan~

4 comments:

JP Nurul said...

haha...plg mtk dijauhkan kena telor n tepung..huhu

along penah minum air milo masin masa bfday..tu pon perit nak percaya kat org..huhu

idea semulajadi said...

cane air milo masin tu??

Anonymous said...

ok, ilam.. kenapa baru skrg aku nak komen kat sini??? hhahaha
while skodeng-ing ur blog tibe2 my jaw drops sbb aku bru sedar aku xada time nih hahahaha bangang..perantauan la sgt...aku pi mana haaa time ni... ilam...kita da merdeka...rinduuu...rinduuuu
-iekin-

idea semulajadi said...

ko p dating!
hahah~
tp kan kitorg de call ko tyme nie, sjer nk eksyen dgn ko~
tp ko kata ko peduli ape?
hahah~ ko x ingt ke?