Friday, April 1, 2011

xkenal maka x cinta~ da last sem bru nak kenal~

da lama aku xde geng yg mlepak sama2,
hu ha hu ha sama2,
mengarut sama2,
study sama2,
makan sama2,
tido sama2.

serius,
da lama aku x berkawan macam nie.
last skali 1st year dulu kot~
walaupun aku bukan la 24 jam bersama mereka,
sebab aku pun ade komitmen lain,
tapi masih,
banyak masa diluangkan bersama.

aku x kenal mereka dulu.
kenal pun macam tu je la.
stakat taw nama~
tu la,
da kenal baru cinta.
baru rasa sayang tu timbul~
masalahnya da sem akhir.

seronok dapat berkawan macam nie balik.
seronok :)

tambah dengan room mate yang giler punye best~
dan kawan lama yang masih setia dengan aku,
dan bersabar dengan kerenah aku,
yang kadang2 menyakitkan hati nie.

terima kasih semua.
untuk memori semester akhir yang akan menjadi kenangan manis.
aku sayang korang!!!

ps: entri khas untuk Junaidah, Erni Suhana, Ku Nur Fadilah, Norshafikin Azwa, Ira Hafizurafiqah & Ihsaniah~

4 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

kawan selamanya even dah tak sekali kan..yg penting kena ingt setiap memori.. :)

Mencari Jalan Pulang said...

siyes best ngan kowg...^^

Qhazi said...

ingatkan ader name akak tadi..huhu takde,..adeh...

idea semulajadi said...

nama akak da lama ade~
dlm hati ilam!
syg akak!!
jgn kecik ht ea kakak~