Friday, May 28, 2010

Tag dari Alien

aku di tag oleh alien. first tyme aku kene tag. so jawapan aku:

Soalan pertama : adakah anda rasa anda hot?

❤ nnt aku cari termometer utk sukat ea?

Soalan kedua: upload wallpaper yang anda guna sekarang.

Soalan ketiga : cerita pasal wallpaper tersebut.
❤amik dr laptop ezzat :)

Soalan keempat : bila kali terakhir anda makan pizza?
❤ waktu sem 4, mkn kat giant k.ganu dgn jue, ona & kak jie~

Soalan kelima : lagu paling latest anda dengar.
❤ baru jumpe lgu nie smlm, Nu ABO dr kump fav aku, f(x). nk dgr lgu nie? de kat dlm mixpod sebelah kiri page aku :)

Soalan keenam : apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
❤ nothing. im alone in my room, x psg muzik, x bukak page lain.

Soalan ketujuh : selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
❤ besaq(abahku), ilam(yg rpat dgn ku), if(dak2 plkn), il(de la segelintir kwn2 skola pgl gni)

Soalan kelapan : tag lagi lapan orang.
❤ 1. amna
❤ 2. zue
❤ 3. jue
❤ 4. shida
❤ 5. azs
❤ 6. miza
❤ 7. hajar
❤ 8. aten

Soalan kesembilan : siapakah orang no. 1 kepada anda?
❤ amna is my lovely beloved sisters!!

Soalan kesepuluh : katakan sesuatu kepada orang no.5
❤ azs, blanje aku topup.. ngeee~~

Soalan kesebelas : no. 3 ada hubungan dengan siapa?
❤ jue? sape lg kalo bukan dgn sebuah parit nie~~ tmpt jatuh lg dikenang~

Soalan keduabelas : bagaimana pula dengan no.4?
❤ bagaimana ape? shida de hubungan ngan spe? mungkin blum dgn sesiapa wat masa nie~

Soalan ketigabelas : pesanan kepada orang no.6
❤ miza, jaga shida elok2 ea? slalu2 la tgur dia, tgk2 kn dia, aku xley da nk jaga dia, nnt dia kata aku marah, nnt dia merajuk lg...susah aku~

Soalan keempat belas : kata-kata cinta untuk orang no. 2.
❤ zue~~ aku mmg cintakan ko zue (bukan lesbo r~~ cinta pada seorg rakan dunia akhirat) love u so much darl~~

Soalan kelimabelas : adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
❤ mereke 1 course (wp itu adalah persamaan yg dikongsi oleh num 3 hingga 8)

Soalan keenambelas : berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.
❤alien yg x duk dlm UFO
❤ketua kelas kami dulu
❤anak sulung
❤amik kos yg lebey kurang cam aku kat kampus UDM (depan je kampus aku)
❤duk kat puncak alam sme ngan aku

Soalan kelapanbelas : perasaan anda semasa buat tag ini.
❤ time kacih ye alien bg tag nie, aku mmg nga busan n tataw nk post pe pun~ so, heppy la kot~ (1st tyme yo)

Soalan kesembilanbelas : adakah anda tau si razman itu sengal?
❤pahal lak x pasal2 aku kene capubkan nama c razman dlm post aku nie?? (alien, spe razman???). setau aku, paksu aku raznam *tetibe* ) @.@

Soalan keduapuluh : gay or less?
❤gayless = tidak gay (xbermakna aku less lak!)

❤kepada rakan2 ku yg ditag, sila jgn tag rakan2 yg same seperti aku tag @ tag aku blik, jenuh oit nk menjawab (wp x wjib)~ tq~



5 comments:

azmilia said...

haha..
tq ilham kerana tag aku..
terharu, sob2..
belanja topup??
bukan xnak bagi, tapi kalau blanja kat kau,
abis semua membe pun kene blanje..
haha..mungkin satu hari nnti, yg belum pasti bile..hihi..

atiqah azlan said...

i'm glad ko rajin nak menjawab tag nie...
btw aq pun xkenal razman...

idea semulajadi said...

hahahahah~~ aku bosan tyme tu.. tataw nk watpe..

Amna said...

sori, baru pasan di tag...
da lame x on9...

Anonymous said...

gayless? owh mksudnya tidak gay dan tidak less? hahahaha

pestaim dgr.. =p