Wednesday, January 11, 2012

i like!

1. purple! can i have this room please~~
2. cincin. kalau pergi kedai aksesori, tak sah kalau tak berhenti tengok cincin. bukan beli pun,  sebab jari nie da ada cincin nya ;p
3. TAK SUKA pakai lipstick! tapi sangat suka tengok lipstick. comel. geram sangat. rasa macam nak beli je. tapi fikir-fikir balik, membazir je beli kalau taknak pakai.
4. kpop girl group yang comel~ tak suka boy group sebab diorang tak seksi~ ;p
5. Running Man. setia menunggu dan mendownload setiap episod!
6. mini skirt ;p comel~ sayang nya x boleh pakai~
7. cute cow plush. sejak adik terbelikan plush pillow lembu, dan kemudian dapat lagi hadiah plush lembu dari dia, rasa suka sangat kat plush lembu. nak buat koleksi lah, sekarang baru ada 3~
8. cross stitch. boleh ralit kalau buat cross stitch~
9. sangat giler kentang! lagi-lagi french fries!
10. menari! saya boleh kurus dengan menari. betul. tapi selalu  tak ada masa untuk menari.  memandangkan sekarang saya sudah merdeka, nantikan perubahan berat badan saya! ;p

1 comment:

bukan photographer said...

tunpang shuffle kat sini..haha