Tuesday, February 22, 2011

Terima Kasih

First of all,
aku nak berterima kasih kepada Allah.
Kerana Dia lah semua ini terjadi,
dan kalau bukan dengan kehendakNya,
aku x dapat macam mana yg aku dapat sekarang.

Then,
aku nak berterima kasih kepada mereka2 ini:

Adibah - kerana menjadi orang pertama yang menegur.
Ezzat - kerana memaksa memulakannya.
Kak Shikin - kerana terus menasihati dalam sindiran dan dalam masa yg sama menjadi contoh yg baik.
Che Nur Hidayah - kerana menjadi contoh yg aku kagumi.
Afiqah - kerana mengimbau kembali apa yg aku pernah lakukan & menyebabkan aku tersentak drpd kelalaian.
Hidayah Ziyad - kerana memberi kata2 perangsang dan meyakinkan aku boleh lakukan.
Ira - kerana sama2 join venture sekarang. ;p

ada sesiapa tertinggal x?
apa2 pun,
sekarang aku seronok.
rasa puas.
tenang.
terima kasih semua!

4 comments:

sir said...

???aku xphm..
bley explain x?huhu

idea semulajadi said...

mereka2 yg disenaraikan mungkin memahami~

filzahtismail said...

same2.. tetibe kan.. hihi

Qhazi said...

simple konsep no need to thanks cz akak tak buat ape2..