Monday, March 14, 2011

fried wantan the chicken rice shop

aku pergi ke Picom PC fair di Terengganu Trade Center pada hari terakhir PC fair itu.
hajat di hati ingin membeli sebuah beg laptop,
untuk bawa laptop pergi praktikal nanti.
aku x suka beg galas belakang,
jadi aku mencari beg galas tepi.

ini lah lebih kurang rupa beg yang aku dapat:
masalahnya aku punye warna hitam n berbunga biru - xde pilihan lain da~

lepas da habis shopping,
kami pergi makan dekat chicken rice shop giant.
ok, 
ini lah yang aku nak cerita sebenarnya.
fried wantan kat sini sangat sedap ok!!!
bukan sebab aku terlalu lapar jadi aku cakap sedap.
aku da habiskan 1 pinggan nasi ayam & da sgt kenyang da pun,
baru aku makan fried wantan tu.
sedap!

kamu semua mesti cuba ok?
sesiapa ada nak pergi giant,
inform aku ok?
nak kirim fried wantan lg~
;p

2 comments:

JP Nurul said...

mcm mana xnaik berat badan~~

idea semulajadi said...

eyh!! tu lunch la!!!